Menu
Сергіївська об'єднана територіальна громада

Сергіївська сільська територіальна громада

Сергіївська громада пройшла довгий та важливий, в плані здобутих знань, шлях у проєкті «Людський вимір – інклюзивні дані для стабільності та розвитку», що ефективно будуть використовуватися для економічного розвитку громади.

Завдяки отриманому фінансуванню ми змогли забезпечити необхідним обладнанням фізіотерапевтичну кімнату для лікування та профілактики захворювань жителів громади.

Медичні працівники Сергіївської амбулаторії групової медицини пройшли навчання по роботі на новому обладнанню і вже готові надавати послуги в новоствореного кабінеті:

- Електротерапія

- Ультразвукова терапія

- Вакуумна терапія

- Лікування органів дихання

- Лікування опорно-рухової системи

- Реабілітація рук після травм та інсультів

- Лікування лімфатичної та нервової системи.

Відтепер жителі громади за направленням сімейного лікаря, зможуть безкоштовно користуватися зазначеними послугами та покращувати стан свого здоров’я.

Безмежно вдячні нашим партнерам CO «Light of Hope»/БО «Світло надії», IOM Ukraine за надані можливості! А також тренерам проєкта за отримані неоціненні знання, що будуть використані в подальшій роботі.

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

Проєкт «Людський вимір – інклюзивні дані для стабільності та розвитку» впроваджується за підтримки Міжнародної організації з міграції та фінансування Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади (за потреби скоротити – Уряду Канади). Виконавчий партнер у Полтавській області - БО "Світло надії".

Карта захисних споруд полтавської області

Запобігання та протидія домашньому насильству

 

 

 

 

вгору