Menu

14 вересня, о 16:00, відбудеться 17-тий інформаційно-діалоговий майданчик «Допомога бізнесу в умовах війни: релокація та відновлення» за участі начальниці відділу навчально-аналітичної роботи УВФ Мінветеранів Юлії Кіріллової.

Підтримка ветеранського підприємництва - один із пріоритетів роботи Мінветеранів в рамках розбудови системи переходу Захисників та Захисниць від військової служби до мирного життя.

За підтримки Мінветеранів, на розвиток бізнесу ветерани можуть отримати до 3 мільйонів гривень. Для того, щоб алгоритм участі у конкурсних програмах та отримання коштів на розвиток власної справи був зрозумілим, представники Український ветеранський фонд Мінветеранів надають консультації, фаховий супровід, а також проводять навчальні зустрічі та беруть участь в різноманітних дискусіях.

Так, на інформаційно-діалоговому майданчику «Допомога бізнесу в умовах війни: релокація та відновлення» начальниця відділу навчально-аналітичної роботи УВФ Мінветеранів Юлія Кіріллова розповість як подати заявки на конкурсні програми Українського ветеранського фонду, хто може це зробити, які документи потрібно зібрати, на чому зупинитися детальніше, аби отримати від 500 тисяч гривень на початок та розвиток власного бізнесу:

«Бойовий досвід – це перевага, а не вада. Після війни вже менше страхів і більше сміливості. Саме тому ветеранки і ветерани пробують розпочинати власні справи. І ми у Фонді готові в цьому допомогти не лише знаннями, а й фінансово».

Щоб взяти участь у заході, треба заповнити онлайн-форму: https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx...

вгору