Menu

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості щодо проєкту містобудівної документації: «Детальний план території для визначення земельної ділянки під будівництво та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту в с.Сергіївка Миргородського району Полтавської області» та проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації.

 

З метою врахування громадських інтересів та у зв’язку з розробленням містобудівної документації, відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» Закону України «Про основи містобудування», Закону України «Про архітектурну діяльність», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», Сергіївська сільська рада повідомляє про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості проекту містобудівної документації: «Детальний план території для визначення земельної ділянки під будівництво та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту в с. Сергіївка Миргородського району Полтавської області».

Метою розроблення проєкту детального плану території є формування принципів планувальної організації забудови земельних ділянок; уточнення та визначення планувальної організації, функціонального призначення, просторової композиції, параметрів забудови та ландшафтної організації територій проєктування; визначення всіх планувальних обмежень використання території проєктування згідно з державними будівельними нормами та санітірно-гігієнічними вимогами; визначення містобудівних умов та обмежень забудови земельних ділянок; забезпечення комплексності забудови території; визначення доцільності, обсягів, послідовності будівництва; визначення можливості розміщення об’єктів фізичної культури і спорту.

Склад містобудівної документації: графічні та текстові матеріали.

Замовник проєкту: Виконавчий комітет Сергіївської сільської ради.

Розробник: ТОВ «Консультаційний центр».

Підставою для розроблення є рішення двадцять восьмої сесії восьмого скликання Сергіївської сільської ради Миргородського району Полтавської області від 18.08.2023 року «Про розроблення  детального плану території для визначення земельної ділянки під будівництво та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту в с. Сергіївка Миргородського району Полтавської області».

З матеріалами проєкту  детального плану територій можна ознайомитися  в приміщенні Сергіївської сільської ради за адресою: 37332, вул. Центральна 9, с.Сергіївка, Миргородський район, Полтавська область в строки: з 12.10.2023 року по 30.10.2023 року.

Пропозиції та зауваження у письмовому вигляді подаються для реєстрації за адресою: 37332, вул. Центральна 9, с.Сергіївка, Миргородський район, Полтавська область або по email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

Пропозиції, подані після встановленого строку, залишаються без розгляду.

Відповідальна особа за забезпечення організації розгляду пропозицій Нестеренко Тетяна Володимирівна.

        Громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації: «Детальний план території для визначення земельної ділянки під будівництво та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту в с.Сергіївка Миргородського району Полтавської області»  відбудуться в приміщенні  сільської ради за адресою вул. Центральна 9, с. Сергіївка, Миргородський район, Полтавська область 30.10.2023 року о 14-00.

Організація розгляду пропозицій забезпечується працівниками Сергіївської сільської ради спільно із розробником протягом місяця.

Заплановані інформаційні заходи:

Інформація про час проведення презентації проєкту детального плану території буде розміщено на офіційному веб-сайті: https://sergiyvska-rada.gov.ua/ 

Адміністрація сільської ради

 

 

 

 

 

 

вгору