Menu

СЕРГІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

МИРГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(тридцять четверта сесія восьмого скликання)

 

РІШЕННЯ

18.03.2024

 

Про роботу Сергіївського ліцею Сергіївської сільської ради Полтавської області в 2023-2024 навчальному році, звіт директора Сергіївського ліцею

 

Заслухавши звіт директора Сергіївського ліцею Сергіївської сільської ради Полтавської області Горба В.І. про роботу в 2023-2024 навчальному році, керуючись статтею 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про освіту», Законом України «Про загальну середню освіту», сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Інформацію директора Сергіївського ліцею Сергіївської сільської ради Полтавської області Горба В.І. про роботу Сергіївського ліцею Сергіївської сільської ради Полтавської області в 2023-2024 навчальному році, взяти до відома (додається).
  2. Зобов’язати директора Сергіївського ліцею Сергіївської сільської ради Полтавської області Горба В.І.:

2.1 Забезпечити організацію навчально-виховного процесу в Сергіївському ліцеї Сергіївської сільської ради відповідно до санітарних норм та правил.

2.2 Забезпечити проведення профілактичних медичних оглядів педагогічних працівників та молодшого обслуговуючого персоналу.

2.3 Продовжувати організацію роботи з учнями щодо патріотичного виховання.

2.4 Продовжити роботу щодо залучення усіх учнів Сергіївського ліцею до участі у гуртках, спортивних секціях.

2.5 Здійснювати заходи щодо покращення матеріально-технічної бази навчального закладу.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з гуманітарних питань Сергіївської сільської ради.

 

Сільський голова                                                                             Ігор ЛІДОВИЙ 

Карта захисних споруд полтавської області

вгору