Menu

                                                                

 ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

СЕРГІЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

РІШЕННЯ

 

22.03.2024                                                                                                         №42

 

Про присвоєння поштової адреси житловому будинку, господарським будівлям і спорудам, які знаходяться в с. Сергіївка Миргородського району Полтавської області

 

Керуючись статтею 37 Закону України «Про місцеве  самоврядування в Україні», відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України №690 від 07.07.2021 року «Про затвердження Порядку присвоєння адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна», розглянувши заяву громадянина Боряка Анатолія Васильовича, щодо присвоєння поштової адреси житловому будинку, господарським будівлям і спорудам, які знаходиться в с. Сергіївка Миргородського району Полтавської області, з метою приведення у відповідність до погосподарського обліку нумерації будинків в с. Сергіївка по вулиці Лесі Українки (колишня вулиця «8 Березня»), виконавчий комітет Сергіївської сільської ради ВИРІШИВ:

  

  1. Присвоїти поштову адресу житловому будинку, господарським будівлям і спорудам, які знаходиться в с. Сергіївка Миргородського району Полтавської області і перебуває у приватній власності Боряка Анатолія Васильовича 19.11.1964 р.н: 37332, Україна, Полтавська область, Миргородський район, село Сергіївка, вулиця Лесі Українки (колишня вулиця «8 Березня»), будинок 12.
  2. 2. Копію даного рішення направити громадянину Боряку Анатолію Васильовичу 19.11.1964 р.н..
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на секретаря виконавчого комітету Сергіївської сільської ради – Ілляшенко Н.В..

 

Сільський голова                                                                             Ігор ЛІДОВИЙ

Карта захисних споруд полтавської області

вгору